TAN Afdeling Midden  

Zaterdag 28 maart waren we te gast bij Citroëndealer Damsté te Nieuwegein. We mochten daar gebruik maken van de werkplaats met bruggen om onze Tractions op ATKmanier te (laten) bekijken. Er waren slechts vier Tractions aangemeld voor deze dag. 

Het regende 's morgens flink, voordeel hiervan was dat iedereen zelf alvast het ruitenwissersysteem op de heenweg had kunnen controleren.

Bij aankomst eerst maar even koffie of thee in de showroom met de nieuwste Citroëns. Beetje bijpraten en kijken naar onder andere de C3-Picasso. Daarna gaan diegenen die hun auto willen laten keuren, richting werkplaats. De overige gasten praten nog wat verder en gaan uiteindelijk ook de werkplaats in.

Onze keurmeester Klaas Diepeveen heeft de auto's bekeken en aandachtspunten genoteerd. Bij één van de auto's konden vier moeren van de linker aandrijfas nog een slagje vaster gedraaid worden.  Natuurlijk werden dit soort dingen direct gedaan.

ozio_gallery_nano

Om 12uur in de kantine koffie met koek, daarna nog één Traction te doen.

Vroeg in de middag kan iedereen alweer richting huis en kunnen de hedendaagse Citroëns de werkplaats weer in.
Wij bedanken Dhr. Damsté voor het beschikbaar stellen van de faciliteiten en hopen dat we volgend jaar weer mogen terugkomen tbv ATK2010.