TAN Afdeling Midden  

Het tweede weekend van juni stond in het teken van de Traction. Eindelijk konden we weer iets met elkaar ondernemen. Met een Technische Traction Controle bijeenkomst op zaterdag 12 en een op 19 juni zijn we goed van start gegaan.

Voor de controle zijn 8 leden met hun Traction naar garage Damsté in Nieuwegein gekomen. Hier konden we gebruik maken van de werkplaats, hefbrug en de remmentestbank. Met dit laatste hulpmiddel konden we op eenvoudige wijze het verschil meten in de remvertraging op het linker- en rechterwiel van zowel de voor- en achteras van een traction. De resultaten waren beter dan verwacht en voor het overgrote deel ruim binnen de tolerantie. Alles verliep soepel en mooi op schema waarbij er tijd genoeg was om samen met de eigenaar alles nog een keer door te lopen, voor hij met controlerapport in het dashboardkastje en soms wat huiswerk weer naar huis kon rijden.

Deze technische controle is echt een unieke service van TAN aan haar leden, maak hier dan ook gebruik van!

Klaas Diepeveen en Gies Eijs dank voor jullie inzet als controleurs en Rienk Damsté bedankt voor het gebruik van de werkplaats en de gastvrije ontvangst.

ozio_gallery_nano