TAN Afdeling Midden  

Het was eenen fraaie dag om wederom in den Traction automobiel erop uit te gaan. Bij aankomst bleek den locatie een uiterst gezellig en knus hoekje in den tuinen van kasteel Neerijnen.

Ja, den organisators van dezen bijeenkomst hadden hun uiterste best gedaan om er eene geslaagde dag van te maken.
Na een welkomstdrankje kreeg eenieder een tasch met rally-bord, een fleschje drinken en een stuk fruit voor onderweegs. Verder zaten er nog wat kleine spulletjes in de tas. Tja, en daar zat dan ook eenen IJSKRABBER tussen.
Op dat eerste moment werd daar natuurlijk om gelachen maar aan het einde van den middag werd het pijnlijk duidelijk dat het spotten met weergoden door eenen ijskrabber te schenken in den zomer niet goed zal aflopen.
Zulks eenen ijskrabber geven op een zomerse dag had dus als gevolg dat men ook IJS KRIJGT die dag.
Met bakken kwam het water vermengd met hagel en onweders aan het einde van den middag neder op onze zo geliefde Traction automobielen die op den parkeergelegenheid, met open luchtkleppen en geopenden voorramen, op den baasjes stonden te wachten.
Den schade viel allersinds mede en eenieder kan terugzien op eenen zeer geslaagden dag waarop het Betuwse landschap werd opgesierd door glanzenden automobielen die hun weg zochten over den fraaie landwegen en den dijken langs den rivier "de Linge" en eenen verfrissenden waterval als afsluiting.
Nogmaals hulde aan de menschen van den organisatie die samen hebben gezorgd voor eenen zeer geslaagden bijeenkomst.

Gegroet, Louis.

ozio_gallery_nano

Start- & eindpunt was het gemeentehuis Kasteel Neerijnen, gelegen tussen de bossen in hartje Betuwe. Aankomst vanaf 12.00 uur, de rit startte om 13.00 uur vanuit de kasteeltuin. Na de rondrit door het Rivierenland werd bij terugkomst in de kasteeltuin  een hapje en drankje aangeboden. 

Neerijnen ligt ca 35Km ten zuiden van Utrecht en ca 15Km ten noorden van Den Bosch.
Adres: Kasteel Neerijnen, van Pallandtweg 11, 4182 CA  Neerijnen.

http://www.neerijnen.nl/

 

 

 

: