TAN Afdeling Midden  

Vandaag 14-6-2015 was het tijd om weer eens een tourrit met de klassieker te rijden.

Frits de Heij had samen met de vriendenkring een fraaie puzzeltocht uitgezet.
Een kleine noot van kritiek vind ik wel dat op jaarvergaderingen steeds weer gevraagd wordt om ritten, vandaag was weer een goede mogelijkheid om te genieten van het mooie binnenland van Nederland, en dan denk ik toch "waar was u" helaas 6 auto's van midden waren aanwezig maar die reden dan een schitterende tocht . Start in Almere dan naar Naarden Vesting--Laren --Bunschoten Spakenburg -- Soest -- Baarn waar we pauze hielden en de lunch gebruikte, dan door naar Loosdrecht --Kortenhoef --'s-Graveland -- en het eindpunt in Hilversum.
Op het eindpunt kreeg ieder nog een versnapering aangeboden en werden de prijswinnaars bekend gemaakt die dan een leuke prijs in ontvangst mochten nemen. Tja ,beetje sneu voor de vriendenkring klassieker dat de TAN leden met de prijzen wegliepen. Maar voor elke equipe was er ook nog een fles wijn om thuis nog wat na te genieten van deze dag.
De deelnemers kijken in ieder geval terug op een zeer geslaagde dag en dank aan de vriendenkring klassiekers voor de organisatie.
Over 2 weken de kersen rit, ook dat belooft leuk te worden.
Tot dan?????

Louis Baars

ozio_gallery_nano