TAN Afdeling Midden  

De rit van vandaag. 

Ja het was vandaag een bijzondere rit.
Het begon voor ons met het voor de laatste keer starten van de traction om aan de laatste rit te beginnen. De auto is verkocht en begin augustus komt de nieuwe eigenaar haar ophalen. We hebben er een mooie en lange tijd van mogen genieten, en niet op de laatste plaats mogelijk gemaakt door de leden van midden.

Ook de rit van vandaag was prima georganiseerd door Frits, Franklin, Annelies en Herman.
De tocht voerde door Veenendaal , Rhenen , Ede en omgeving en lieten weer eens zien dat Nederland nog prachtige plekjes heeft. Een tussenstop waar versnaperingen werden uitgedeeld maakte het geheel lekker ontspannen.
Na deze pauze voerde de rit verder richting Ede waar we bij Frits te gast waren voor een BARBECUE.

Iedereen had zijn eigen braadworstjes, en andere vlees of of vis gerechten meegenomen en Frank en Annelies waren natuurlijk weer erg druk geweest met sla , salades, stokbrood en de drankjes. Het zag er weer geweldig uit. Erg gezellig om weer met elkaar uit te zijn.

Onze voorzitter wilde graag even het woord om wat mededeling te doen.

Leuk dat hij refereerde dat het onze laatste tocht met de traction was , en dat we vooral wel lid moesten blijven van TAN en midden.
Nou dat blijven we zeker al zullen we dan waarschijnlijk wel met de snoek komen, maar de gezelligheid die binnen midden heerst willen we nog niet missen. Ook werden de ritmeesters van de vorige rit nog even in het zonnetje gezet en natuurlijk ook Frits ,Franklin, Annelies en Herman voor de verzorging van deze prima dag.

Mensen bedankt en tot een volgende gelegenheid.

Loes en Louis

 

Vind je het leuk dat jouw foto's ook op de website komen neem dan contact op met de webmaster.

ozio_gallery_nano