TAN Afdeling Midden  

 

Het Kampeerweekend op camping De Kluft in Ossenzijl werd gehouden van 2 t/m 5 september 2021. Velen hadden er een paar dagen aan vastgeknoopt en zo was het al vanaf 28 augustus een gezellige boel op het Traction veld, waar ook 2 fraaie DS’en niet misstonden. Moderne voertuigen mochten niet naast het kampeermiddel (geen horizonvervuiling). De camping is gelegen in het Nationaal park de Weerribben, een waterrijk natuurgebied waar veel is te zien en te beleven. Eefke en Jan Damsté kennen de streek op hun duimpje en zij hebben hun kennis gebundeld in een 41 pagina’s tellende geïllustreerde brochure met allerlei wetenswaardigheden, tips voor uitjes en maar liefst 3 mooie ritten. In de laatste rit op de zaterdag was een stop ingelast bij de boerderij waar Oost-lid en mede-kampeerders Tony en Diana wonen. De deelnemers genoten van Tony’s boeiende rondleiding door deze unieke boerderij waarin veel authentieke details bewaard zijn gebleven.

Het weer was ons de hele week, tot en met de traditionele BBQ op zaterdagavond goedgezind maar dat schijnt gebruikelijk te zijn voor de Midden kampeerweekenden.

Af en toe ging ieder zijns weegs maar er werd vooral ook veel samen gedaan, gereden en beleefd. De deelname van leden van andere afdelingen werd door iedereen als zeer positief ervaren. Van de 23 equipes waren er 7 van oost, 1 van Gelre en 1 van Amsterdam.  

Tijdens de BBQ sprak voorzitter Gijs een verdiend woord van dank aan Eefke en Jan voor hun bijdrage aan het succes van dit kampeerweekend

Wij kijken nu alweer uit naar het Midden Kampeerweekend 2022.

ozio_gallery_nano